Ørnvika og Ånes velforening

Logg inn

Hovedside - Utlån - Arrangement - Søk etter medlem - Leiepriser - Soundboks - Vedtekter - Kontakt oss


Velhusets fasiliteter

Ørnvika og Ånes velforening har utleie av selskapslokaler, rom til kursvirksomhet med mer. Middags og kaffe oppdekning til ca 55 personer. Godt utstyrt kjøkken, som inneholder blant annet kjøleskap og svaleskap, samt fryser og oppvaskmaskin. En kraftig Bluetooth høytaler (inkluderer mic om det er behov) med mulighet for tilkobling fra iPhone eller Android (Samsung eller lignende) er inkludert i leieprisen. Tilgang til Internet og projektor følger også med. Utmerket garderobe. WC for damer og herrer. Første etasje er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Vær ute i god tid for å bestille lokale, vi har alt du trenger til et hyggelig lag. Ørnvika og Ånes velhus har tilhold i det gamle kommunehuset i Ørnvika, tidligere skole. Adressen er Aurbakken 36, 6522 Frei.

 

Booking: Ring vår husvert på tlf 951 67 470 eller 920 30 425  

Pyntet til arrangement

Pent pyntet til festmiddag

Pent pyntet til festmiddag

Uteområde

Utrolig koselig uteområde

Oppdatert prisliste

Utleie velhus døgn Medlem Vask Totalt
En etasje ett døgn (inkl projektor, en bluetooth høytaler, og internett ) 2400 400 2800
En etasje hel helg eller 2 døgn sammenhengende (inkl projektor, en bluetooth høytaler, og internett ) 3400 400 3800
En etasje noen timer (inkl projektor, en bluetooth høytaler, og internett ) 800 400 1200
Utleie høytaler Antall Pris
Extra Bluetooth høytaler, inkludert mic 1 250

Utleiepriser ble sist justert av styret den 04 februar 2024. Allerede inngåtte avtaler holdes med avtalt pris og tidspunkt. Standard tidspunkt for utleie ble endret den 25.02.2024. Mulighet for kortidsutleie ble lagt til den 24.04.2024.

 

Husvert sender pin kode som gir tilgang til huset til leietaker. Normalt aktiveres koden klokken 15:00 dagen leie starter, og avsluttes etter utleie klokken 14:00. Betaling av leie betales på VIPPS før tilgang gis, for firma kan vi sende ut faktura. For kortidsutleie (4-6 timer) så er vi fleksibel på tidspunktene. Dette passer f.eks til barnebursdager, babyshower, årsmøter, allmøter, trimgrupper, mm.

 

Slik låses/stenges døren

  1. Stryk over display slik at tastatur vises, se bilde nedenfor.
  2. Trykk inn din kode og avslutt med #-tast.
  3. Gjenta om du ikke får det til på første forsøk.

Nimly Touch

Vi leier kun ut til medlemmer. Utleie til organisasjoner, lag, foreninger, politiske partier kan vurderes om kontaktperson tegner medlemskap i velforeningen.

Ved utleie til personer under 25 år, må en voksen stå ansvarlig for leiekontrakten, og minimum 2 vakter over 25 år må være tilstede på velhuset under hele arrangementet. Antall vakter økes med 1 vakt pr 25 fest deltaker. Leie til offentlig fest er ikke tillatt. Ansvarlig leietaker er ansvarlig for skader på velforeningens inventar. Skader må erstattes så snart som mulig. Skader skal rapporteres til husvert.

 

Trenger du musikkanlegg? Vi inkluderer en Bluetooth høytaler for våre leietakere. Spør vår husvert om leie av ekstra høytaler om ønskelig. 

 

Lokalene skal ryddes; kopper skal vaskes og settes på plass, restavfall skal legges i søppeldunk på utsiden av velhuset, matavfall skal leietaker ta med seg selv (ikke i søppeldunk utenfor), tomgods fjernes, og gulv skal kostes, kjøleskap skal tømmes før utleien er avsluttet. Skader skal rapporteres. Vi tillater ikke at leier vasker selv, husvert formidler kontakt med renholder.!

 

Egen sjekkliste skal følges av utleier: Sjekkliste ved utleie