Ørnvika og Ånes velforening

Ørn

Hovedside - Arrangement - Dugnad - Leiepriser - Vedtekter - Kontakt oss


Ørnvika og Ånes velhus - Leiepriser

Velhusets fasiliteter

Ørnvika og Ånes velforening har utleie av selskapslokaler, møterom, rom til kursvirksomhet med mer. Middags og kaffe oppdekning til ca 55 personer. Godt utstyrt kjøkken, som inneholder blant annet kjøleskap og svaleskap, samt fryser og oppvaskmaskin. Flott musikkannlegg med mulighet for tilkobling av iPod/iPhone. Tilgang til Internet og prosjektor. Utmerket garderobe. WC for damer og herrer. Første etasje er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Vær ute i god tid for å bestille lokale, vi har alt du trenger til et hyggelig lag. Ørnvika og Ånes velhus har tilhold i det gamle kommunehuset i Ørnvika, tidligere skole. Adressen er Aurbakken 36, 6522 FREI

Pyntet til arrangement

Pent pyntet til festmiddag

Pent pyntet til festmiddag

Uteområde

Utrolig koselig uteområde

Oppdatert prisliste 2018

Utleieenhet helg Medlem Ikke medlem
Første etasje 1500 1800
Andre etasje 1500 1800
Utleieenhet enkeltdag Medlem Ikke medlem
Første etasje 1000 1300
Møterom første etasje 250 500
Andre etasje 1000 1300
Møterom andre etasje 250 500

Utleiepriser ble sist justert på styremøte 07.03.2018.

Medlemspriser gjelder for personer i den husstanden som er medlem, og forutsetter at man har vært medlemmer i minst 1 år. Utleie til organisasjoner, lag, foreninger, politiske partier med mer betraktes som utleie til ikke medlemmer.

Ved utleie til personer under 25 år, må en voksen stå ansvarlig for leiekontrakten, og minimum 4 vakter over 25 år må være tilstede på velhuset under hele arrangementet. Antall vakter økes med 1 vakt pr 25 fest deltaker. Leie til offentlig fest er ikke tillatt. Ansvarlig leietaker er ansvarlig for skader på velforeningens inventar. Skader må erstattes så snart som mulig. Skader skal rapporteres til husvert.

Nøkler/giro hentes og leveres hos husvert etter avtale. Betaling av leie, betales på utlevert giro eller etter skriftlig avtale.

Lokalene skal ryddes; kopper skal vaskes og settes på plass, søppel skal legges i søppeldunk på utsiden av velhuset, tomgods fjernes, og gulv skal kostes før nøkler leveres tilbake. Skader skal rapporteres. Vask er ikke inkludert i leie, men spør husvert om du trenger vask.

Egen sjekkliste skal følges av utleier: Sjekkliste ved utleie

Andre avtaler

For andre utleiekombinasjoner som ikke står på prisliste, avtales pris og/eller kontrakt med styret. Dette kan for eksempel være pris på langtidsleie på kontrakt.